Acun Ilıcalı'dan çarpıcı Nisa Bölükbaşı açıklaması: Hepsinde birinciydi

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022'nin birincisi Nisa Bölükbaşı hakkında çarpıcı bir gerçeği açıkladı. Ilıcalı, Nisa'nın yarışmanın başından bu yana girdiği bütün SMS oylamalarından birinci çıktığını söyledi.

Survivor All Star 2022'nin aylardır süren heyecanlı yarışında ipi Nisa Bölükbaşı göğüsledi. Acun Ilıcalı, TV8'deki Survivor Ekstra bölümünde, Nisa Bölükbaşı'nın yarışmanın başından bu yana tüm SMS oylamalarında birinci geldiğini açıkladı.

Bölükbaşı'nın yarışmada büyük bir hayran kitlesi edindiğine dikkat çeken Ilıcalı, "Oy sayılarını biliyorum. Nisa Survivor başladığından beri oylamaların hepsinde birinciydi. Bütün oylamalarda, hangi oylamaya girerse, Nisa girdiği andan itibaren bütün oylamalarda birinciydi. Nisa bir kitle yaptı Survivor'da. O kitle onu sevdi. O kitle de büyük bir kitleydi. Bu kadar basit." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Acun Ilıcalı'dan çarpıcı Nisa Bölükbaşı açıklaması: Hepsinde birinciydi ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Nisa Bölükbaşı survivor all star 2022 sms oylaması

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.