Acun Ilıcalı'dan Beyaz Show açıklaması: Bu ülkenin ihtiyacı var

Medya patronu Acun Ilıcalı, TV100'ün ilgiyle takip edilen programı Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'da yaptığı açıklamalarla, Beyaz Show'un geri döneceğini duyurdu. Uzun bir aradan sonra ekrana gelecek olan Beyaz Show, izleyicileri heyecanlandırdı. Sosyal medyada gündem oldu.

Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın TV100'de yayınlanan "Az Önce Konuştum" programınına konuk oldu. Programda yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündeme oturan Acun Ilıcalı, Beyaz Show açıklaması ile dikkat çekti.

Uzun yıllardır ekranlarda olmayan Beyaz Show hakkında konuşan Acun Ilıcalı izleyenleri heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Acun Ilıcalı, Beyaz Show’un yılbaşında ekranlara döneceğini açıkladı. Ilıcalı "Beyaz Show yılbaşında olacak. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var." sözleriyle açıkladı.

Beyaz Show'un yeniden başlayacağı haberi sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu.

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı ve birbirinden ünlü isimlerin konuk olarak katıldığı Beyaz Show her Cuma ekranlara gelerek izleyiciyi televizyon başına kilitliyordu.

Son olarak 4 Mayıs 2018 Cuma günü ekranlara gelen Beyaz Show yayın hayatına son vermişti.

Acun Ilıcalı'dan Beyaz Show açıklaması: Bu ülkenin ihtiyacı var ile ilgili etiketler Beyazıt Öztürk Beyaz Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.