Acun Ilıcalı'dan Beşiktaş'a Ozan Tufan engeli! İşte sebebi...

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi ve başkanı Acun Ilıcalı, Türkiye'de yaptıkları hazırlık kampında basın toplantısı düzenledi. Ilıcalı, yaz transfer döneminin açılmasıyla birlikte, adı Hull City ile anılan ya da ayrılacağı iddia edilen oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Acun Ilıcalı, Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen Ozan Tufan için verilen kararı da açıkladı. İşte haberin detayları...

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Ozan Tufan ve Beşiktaş iddialarına dair konuştu. Ilıcalı, Ozan'ın takımda kalacağını söyleyerek Beşiktaş'ın ilgisine olumlu dönmeyeceklerini söyledi.

Acun Ilıcalı, Hull City'deki hedeflerine dair konuştu. Ilıcalı bu hedeflerin en büyüğünün Premier Lig'e çıkmak olduğunu söylerken bu uğurda kadrolarını korumak ve hatta güçlendirmek istediklerinin altını çizdi.

Adı Beşiktaş ile anılan Ozan Tufan'ı da takımda tutacaklarını açıklayan Acun, "Beşiktaş, benim için çok değerli bir camia. Değeri benim için her zaman büyüktür. Ozan Tufan da değerli bir oyuncu. Normal şartlarda Beşiktaş'a giderdi. Ben öyle düşünüyorum. Ancak Ozan'a İngiltere'de güzel bir ortam sağladık. Taraftarlar adına şarkılar söylüyor. Premier Lig hayali de var. Buna konsantre. Konu Beşiktaş'ı tercih etmemesi değil, Türkiye'ye dönmek istemiyor. Burada mutlu. Bu sene bizim için çok özel sene. Hocamızı çok seviyor. Aralarında ağabey-kardeş ilişkisi var. Onu vermeyeceğiz, burada kalacak" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan Beşiktaş'a Ozan Tufan engeli! İşte sebebi... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Ozan Tufan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.