Acun Ilıcalı'dan ayrılık sinyali geldi!

Kanalında yayınlanan hemen her programla yakından ilgilenen Acun Ilıcalı, yoğun bir programı olduğunu ve bu nedenle seneye 'O Ses Türkiye'yi bırakabileceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı, haberi program sırasında verdi. Yoğun bir programı olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "Seneye belki Gökhan'a emanet edeceğim buraları" diyerek 'O Ses Türkiye'yi bırakacağının sinyalini verdi.

O Ses Türkiye'nin bu akşam yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı'nın açıklamaları herkesi şaşırttı. O Ses Türkiye jürisi Gökhan'ın "Acun bizi bırakmayı düşünüyor" sözleri üzerine Ilıcalı açıklama yaptı.

90342

"GÖKHAN'A EMANET EDECEĞİM BURALARI"

Çok yoğun bir programı olduğunu söyleyen Ilıcalı, "Meksika ve Brezilya'da prodüksiyon yapıyoruz. Türkiye'de 4 gün duruyorum. Dominik'e gidiyorum 24 saat kadar sürüyor. Seneye belki Gökhan'a emanet edeceğim buraları" dedi.

Acun Ilıcalı'dan ayrılık sinyali geldi! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye acun ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.