Acun Ilıcalı vergi rekortmenleri arasında!

Türkiye'nin 2018 vergi rekortmenleri listesi açıklandı. Listede başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı da var.

2018 gelir vergisi rekortmenleri listesinin ilk iki sırasındaki isim, adının açıklanmasını istemedi. Üçüncü sırada ise iş adamı Rahmi Koç yer aldı.

Ünlü isimlerden sadece Acun Ilıcalı, 2018 gelir vergisi rekortmenleri arasında ilk 100'e girmeyi başardı. Tv8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, vergi rekortmenleri arasında 83'üncü sırada kendine yer buldu.

'Survivor', 'Exatlon', 'MasterChef Türkiye', 'Yetenek Sizsiniz', 'O Ses Türkiye' ve 'Yemekteyiz' gibi çok izlenen programların yapımcısı, 2017 yılında 42'nci olmuştu.

Acun Ilıcalı'nın 41 basamak birden gerilemesinin yanı sıra geçen yıl 83'üncü olan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, 2018 yılında ilk 100'e girememesi dikkat çekti.

Acun Ilıcalı vergi rekortmenleri arasında!

Acun Ilıcalı vergi rekortmenleri arasında! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Yemekteyiz O Ses Türkiye vergi rekortmeni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.