Acun Ilıcalı, Turabi için kural bozdu!

Survivor'da dün yapılan konseyde aldığı 4 oyla eleme adayı olduğu kesinleşen Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'ya diğer oyları da görmek istediğini belirtti. Ilıcalı da ilk kez böyle bir şeyi yaptığını belirterek bu isteği geri çevirmedi.

Dün akşam yapılan konseyde son eleme adayı Turabi oldu. Survivor'da Ünlülerin yedi kişi olmasından dolayı adaylığı dört oyla kesinleşen Turabi, Acun Ilıcalı'dan ilginç bir talepte bulundu.

"HİÇ YAPMADIM AMA..."

Turabi, "Rica etsem diğerlerini de açabilir misin?" diyerek Acun'dan diğer oyları da açmasını istedi. Ilıcalı, "Hiç yapmadım ama senin için yapayım, madem istiyorsun" diyerek diğer oyları da açtı ve hepsi Turabi çıktı. Olanlar ardından Turabi şaşkınlığını gizleyemedi.

 BARAKADAN AYRILDI

Survivor yeni bölüm fragmanında bu duruma sinirlenen Turabi takıma karşı tavır alıyor. Turabi "Bundan sonra siz hepiniz, ben tek" diyerek yatağını ayırıyor ve barakadan uzaklaşıyor.

Acun Ilıcalı, Turabi için kural bozdu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor turabi eleme aday
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.