Acun Ilıcalı, Survivor'da bombayı patlattı! Ronaldinho geliyor...

Survivor All Star, tüm heyecanıyla devam ederken, Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla izleyenleri meraklandırmıştı. Ilıcalı, Brezilyalı efsane Ronaldinho'nun Survivor'a katılacağını duyurdu.

Acun IlıcalıSurvivor All Star'da büyük bir sürprize imza attı. Geçtiğimiz gün 'Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir oyuncunun' Survivor'a geleceğini söyleyen Ilıcalı, futbolcunun ismini açıkladı.

GEÇTİĞİMİZ GÜN İPUCUNU VERMİŞTİ

Survivor All Star'da geçtiğimiz gün ilk ipucunu veren Acun Ilıcalı, gelecek kişinin dünyaca ünlü eski bir futbolcu olduğunu şu sözlerle dile getirmişti:

"Geçen bir arkadaşım aradı ‘geleyim mi?’ dedi, 'gel' dedim. ‘Sercanların takımı iyi, oynayalım’ dedim. O da sağ olsun kırmadı, gelecek"

Bir dönem Bursaspor ve Galatasaray formaları giyen Sercan Yıldırım'ın “Abi çok merak ettim" demesi üzerine Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir oyuncu..." dedi.

MESUT ÖZİL İDDİASI

Bu açıklamanın ardından Mesut Özil'in yarışmaya katılacağı iddiaları gündeme gelmişti. Ancak gerçek tamamen farklı çıktı.

ACUN ILICALI BOMBAYI DUYURDU

Acun Ilıcalı Survivor All Star'da yaptığı duyurusunda Ronaldinho'nun misafir edileceğini açıklayarak, "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Yarın Dominik'te bizimle birlikte olacak." ifadelerini kullandı.

Sercan Yıldırım ve Ronaldinho, Survivor 2024 All Star'da gösteri maçında yer alacaklar.

 

 
 
Acun Ilıcalı, Survivor'da bombayı patlattı! Ronaldinho geliyor... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.