Acun Ilıcalı "Survivor’a keşke almasaydım" dediği ismi sert sözlerle açıkladı!

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalına konuk olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Ilıcalı, "Survivor’a keşke almasaydım" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti. İşte haberin detayları...

Kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile yaptığı dillere destan düğün ve boşanma süreci ile çok konuşulan ardından Subaşı ile boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı, bir programda kullandığı ifadeler nedeniyle gündem oldu.

Özel hayatı ve kariyeri ile gündeme gelen ve televizyonculuk kariyerinde önemli başarılara imza atan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın Youtube programına konuk oldu. Ilıcalı, "'Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

"ÇOCUĞU BİZ ÜNLÜ YAPTIK"

"Var, birkaç kansız çıktı." diyen Ilıcalı açıklamasında "Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar Survivor’ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş.' dedi. 'Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim." cümlelerine yer verdi.

Acun Ilıcalı "Survivor’a keşke almasaydım" dediği ismi sert sözlerle açıkladı!

"NANKÖR İNSAN, KANSIZ ADAM SEVMEM"

Ilıcalı daha sonra ise "Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem." dedi.

'NANKÖR ADAM' DEDİĞİ KİŞİNİN ÜNLÜ BİR OYUNCU OLDUĞU İDDİA EDİLDİ!

Sosyal medyada Acun Ilıcalı'nın bahsettiği yarışmacının Serkay Tütüncü olduğu hakkında yorumlar yapıldı. Tütüncü, yarışmadan sonra dizilerde oynamaya başlamıştı.

Serkay Tütüncü, daha önce "Survivor izlemeye vakit kalıyor mu?" sorusuna, "Gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim" cevabını vermişti.

Acun Ilıcalı "Survivor’a keşke almasaydım" dediği ismi sert sözlerle açıkladı! - Resim : 2

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın ''Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor.'' dediği 32 yaşındaki oyuncu Serkay Tütüncü, Masumiyet, Kusursuz Kiracı, Bay Yanlış, Afilli Aşk, Hayaller ve Hayatlar, İnsanlık Suçu yapımlarında yer aldı. Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisindeki İlker Ilgaz rolüyle dikkat çeken Serkay Tütüncü, Bay Yanlış dizisinde Ozan Dinçer, Afilli Aşk dizisinde ise Volkan Çekerek karakterini canlandırdı.

Acun Ilıcalı "Survivor’a keşke almasaydım" dediği ismi sert sözlerle açıkladı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.