Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün sekizinci yarışmacısını açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 için iddialı bir kadro kuruyor. Ünlü yapımcı Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can ve Turabi'nin ardından sekizinci yarışmacıyı da açıkladı.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün altıncı yarışmacısını duyurdu. Survivor All Star 2024 için iddialı bir kadro kuran Ilıcalı, yeni yarışmacıları birer birer açıklamaya devam ediyor.

Ünlü yapımcı Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sırasıyla Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can ve Turabi'yi açıkladı.

SEKİZİNCİ YARIŞMACI BELLİ OLDU!

Ilıcalı, bugün ise sekizinci yarışmacının adını duyurdu. Buna göre Survivor All Star 2024'te yarışacak sekizinci yarışmacı Yiğit Poyraz oldu.

Acun ılıcalı, Yiğit Poyraz'ı şu sözlerle duyurdu:

''Katıldığı sene Survivor’da çok başarılı bir sezon geçiren Poyraz, şampiyonluğu kafaya koydu ve All Star’a katılıyor. Poyraz’ın iddialı isimlerden biri olacağına hiç şüphem yok.''

 

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün sekizinci yarışmacısını açıkladı ile ilgili etiketler Yiğit Poyraz Survivor All Star
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.