Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün onuncu yarışmacısını açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 için iddialı bir kadro kuruyor. Ünlü yapımcı Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi, Yiğit Poyraz ve Merve Aydın'ın ardından yeni yarışmacıyı da açıkladı.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısını duyurdu. Survivor All Star 2024 için daha önceki şampiyon ve finalistlerin yer aldığ iddialı bir kadro kuran Ilıcalı, yeni yarışmacıları birer birer açıklamaya devam ediyor.

Ünlü yapımcı Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sırasıyla Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can ve Turabi, Yiğit Poyraz ve Merve Aydın'ı açıklamıştı.

10. YARIŞMACI BELLİ OLDU!

Ilıcalı, bugün ise onuncu yarışmacının adını duyurdu. Buna göre Survivor All Star 2024'te yarışacak yeni yarışmacı 2023 Survivor şampiyonu Nefise Karatay oldu.

Acun Ilıcalı, Nefise Karatay'ı şu sözlerle duyurdu:

''2023 Survivor şampiyonu Nefise Karatay Survivor 2024 All Star’da bizimle beraber olacak. Nefise’nin en büyük hayali Nagihan ile yarışmaktı. İkisinin mücadelesini dört gözle bekliyorum.''

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün onuncu yarışmacısını açıkladı ile ilgili etiketler Nefise Karatay Survivor All Star
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.