Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün dokuzuncu yarışmacısını açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 için iddialı bir kadro kuruyor. Ünlü yapımcı Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi ve Yiğit Poyraz'ın ardından dokuzuncu yarışmacıyı da açıkladı.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün dokuzuncu yarışmacısını duyurdu. Survivor All Star 2024 için iddialı bir kadro kuran Ilıcalı, yeni yarışmacıları birer birer açıklamaya devam ediyor.

Ünlü yapımcı Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sırasıyla Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can ve Turabi ve Yiğit Poyraz'ı açıklamıştı.

DOKUZUNCU YARIŞMACI BELLİ OLDU!

Ilıcalı, bugün ise dokuzuncu yarışmacının adını duyurdu. Buna göre Survivor All Star 2024'te yarışacak dokuzuncu yarışmacı Merve Aydın oldu.

Acun Ilıcalı, Merev Aydın'ı şu sözlerle duyurdu:

Survivor finalistlerinden sevgili Merve, yaşadığı sakatlık kabusundan sonra zafer için All Star’da. Merve her zaman Merve’dir. :)

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün dokuzuncu yarışmacısını açıkladı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.