Merakla beklenen haber geldi! Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak üçüncü ismi açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak isimleri açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nihat Altınkaya ve Nagihan Karadere'yi açıklayan Ilıcalı, son olarak üçücü yarışmacının ismini de duyurdu.

Acun Ilıcalı, yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2024 yarışmasında yer alacak isimleri açıklamaya başladı. Acun Ilıcalı ilk olarak Nihat Altınkaya'nın adını duyurdu ardından da "Bir daha gitmem" diyen Nagihan Karedere'nin katılacağını açıkladı.

ACUN ILICALI MERAKLA BEKLENEN ÜÇÜNCÜ YARIŞMACIYI DUYURDU!

Sosyal medyada gündem olan isimlere bir yenisi daha eklendi. Acun Ilıcalı son olarak Survivor All Star 2024'te yarışacak üçüncü ismi açıkladı. Yarışmada Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken karşımıza çıkacak.

Acun Ilıcalı paylaşımında ''Survivor 2017’nin şampiyonu Ogeday Girişken Survivor All Star 2024’te olacak. Yarışmalara konsantre bir Ogeday’ın iddiali bir yarışmacı olacağından şüphem yok. :)'' ifadelerine yer verdi. Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla da tanınan Survivor Ogeday da Survivor All Star 2024'te yer alacak.

Merakla beklenen haber geldi! Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak üçüncü ismi açıkladı

Merakla beklenen haber geldi! Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak üçüncü ismi açıkladı ile ilgili etiketler Survivor All Star Ogeday Girişken
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.