Acun Ilıcalı, paylaştığı motor videosu ile sevenlerini korkuttu...

Kendi kanalında yaptığı programların bir çoğu 7 yaş ve üzeri içerikli olan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile trafik kurallarını hiçe sayarak gençlere kötü bir örnek teşkil etti ve +18'lik bir paylaşım yapmış oldu.

Acun Ilıcalı’nın motor tutkusu yıllar geçmesine rağmen ilk günkü gibi devam ediyor. Başından motosiklet kazası geçen ve hayatını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Ilıcalı, tüm bu yaşadıklarına rağmen motoru hayatından çıkarmadı. Dominik’teki videolarında da sürekli olarak motorla yolculuk ettiği görülen Ilıcalı son paylaşımında yine motor üzerinde görülüyor.

xzczxc

Bir hız motorunda son derece yüksek bir hızla giderken çekilmiş videoyu instahikaye kısmından paylaşan Ilıcalı’nın arkasında oturan arkadaşının yüz ifadesinden ne kadar hızlı gittikleri belli oluyor.

GÜVENLİĞİ HİÇE SAYDI
Yüksek bir hızla yolculuk yaptıkları belli olan ikilinin güvenlik tedbirlerini hiçe saymış olmasıysa dikkat çekti. Özellikle başından motosiklet kazası geçmiş Acun Ilıcalı’nın bu konuda daha duyarlı olması gerekirken, tek eliyle çekim yaptığı ve yüksek hızda giderken gidonu bile iki eliyle tutmadığı dikkat çekerken aynı zamanda mutlaka takması gereken kaskı ve özel kıyafetleri de üzerinde görülmüyor. Acun’un arkasındaki yolcuda da benzer bir durum söz konusu.

asdasdvcx

Acun Ilıcalı, paylaştığı motor videosu ile sevenlerini korkuttu... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı motor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.