Acun Ilıcalı Nisa ve Ogeday'ı Savundu! Canlı Yayında Furkan Dede'yi Azarladı

Survivor Ekstra Programının sunucu ve yorumcusu Furkan Dede canlı yayında Acun Ilıcalı tarafından azarlandı. Nisa ve Ogeday'ın Sude ve Mert aşkını sabote ettiğini söyleyen Dede'yi tepki gösteren Ilıcalı, "Sen Nisa ile Ogeday'ın kendi aşklarının konuşulması için bu duruma kıskançlık edip de öbür duygusal durumu sabote etmeye çalıştığını hangi kafayla düşündün Furkan" diyerek tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı katıldığı Survivor Ekstra Programında önemli açıklamalarda bulundu. Survivor 2022'de eleme sistemi değiştirdiğini açıklayan Ilıcalı, Mart ayından itibaren haftada iki eleme yapılacağını söyledi. Acun Ilıcalı Nisa ve Ogeday'ı Savundu! Canlı Yayında Furkan Dede'yi Azarladı!

"Hangi Kafayla Düşündün Furkan"

Survivor Ekstra'nın sunucu ve yorumcusu Furkan Dede'nin geçtiğimiz haftalarda Nisa ve Ogeday ile ilgili yaptığı açıklamayı hatırlatan Ilıcalı, "Sen Nisa ile Ogeday'ın kendi aşklarının konuşulması için bu duruma kıskançlık edip de öbür duygusal durumu sabote etmeye çalıştığını hangi kafayla düşündün Furkan" diyerek canlı yayında soğuk anlar yaşattı.

Ne Olmuştu?

Furkan Dede, geçtiğimiz hafta yaptığı yorumda, Nisa ve Ogeday'ın kıskançlık yaparak Sude - Mert aşkını sabote etmeye çalıştığı yorumunda bulunmuştu.

Acun Ilıcalı Nisa ve Ogeday'ı Savundu! Canlı Yayında Furkan Dede'yi Azarladı

 

 

Acun Ilıcalı Nisa ve Ogeday'ı Savundu! Canlı Yayında Furkan Dede'yi Azarladı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı furkan dede survivor ekstra
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.