'Acun Ilıcalı kovdu' iddiası Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya'yı çok sinirlendirdi! O haberlere ateş püskürdü

Son olarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde 21 sezon boyunca konuk oyuncu olarak yer alan ve olaylı bir şekilde diziden ayrılan oyuncu Erkan Petekkaya, hakkında çıkan 'Acun Ilıcalı kovdu' haberlerine isyan etti. Petekkaya konu ile ilgili yaptığı açıklamada çok sert konuştu.


Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan, tv8 ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi karakteriyle izleyici karşısına çıkan Erkan Petekkaya, yönetmen koltuğuna Şenol Sönmez'in oturduğu polisiye türündeki projeyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.


Kırmızı Oda'dan olaylı bir şekilde ayrılan 50 yaşındaki oyuncu Petekkaya, hakkında çıkan haberlere isyan etti. Petekkaya, sosyal medyada gördüğü paylaşım sonrası adeta ateş püskürdü.

'Acun Ilıcalı kovdu' iddiası Erkan Petekkaya'yı çok sinirlendirdi! O haberlere ateş püskürdü

“EN PİS KÜFÜRLERİ SİZE GÖNDERİYORUM”

Acun Ilıcalı onu Kırmızı Oda dizisinden kovmuştu” ifadelerini görünce paylaşımı alıp kendi sosyal medya hesabında yayınlayan Petekkaya; “Ben hiç bir yerden kovulmadım !!!!!!!!! Ahlaksız haberciler terbiyesizliğin son noktaları, ünlü olmak isteyen zavallılar. Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancı yoksunlar. Yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edeceğim. Allah belanızı versin. Bu yaptığınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün. Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları. Yeter ne Acun'u ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin zavallılar. Gidin akıllı projeler üretin dümbelekler. Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum. Hayırlısıyla... Allah yüreğinize iyilik versin” ifadelerini kullandı.

'Acun Ilıcalı kovdu' iddiası Erkan Petekkaya'yı çok sinirlendirdi! O haberlere ateş püskürdü

'Acun Ilıcalı kovdu' iddiası Erkan Petekkaya'yı çok sinirlendirdi! O haberlere ateş püskürdü

 

'Acun Ilıcalı kovdu' iddiası Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya'yı çok sinirlendirdi! O haberlere ateş püskürdü ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Erkan Petekkaya Sosyal Medya masumlar apartmanı delikanlı sadi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.