Acun Ilıcalı jüri üyelerini kanatlarının altına aldı ve harekete geçti!

Acun Ilıcalı, "O Ses Türkiye"nin yeni sezon çekimlerine başladıklarını sosyal medyadan duyurdu.

O Ses Türkiye yarışmasında, jüri üyeleri arasında Yıldız Tilbe’nin yer alıp yer almayacağı tartışmalarına Acun Ilıcalı son noktayı koydu.

Geçtiğimiz aylarda, “Yıldız Tilbe’yi ‘O Ses Türkiye’ye yakıştırıyorum. Çok değerli bir sanatçı, renk katacaktır” açıklamasında bulunan Ilıcalı, sonrasında Yıldız Tilbe ile görüşmelere başladığını sosyal medyadan duyurmuştu.

Ilıcalı, Twitter hesabı üzerinden “O Ses Türkiye jüriliği için Yıldız Tilbe ile görüşmelere başlanmıştır” paylaşımını yapmıştı.

Yıldız Tilbe açıklaması, Ilıcalı’nın takipçileri tarafından olumlu karşılandı.

Bugün ise Acun Medya ekibi, O Ses Türkiye'nin yeni sezon çekimlerine başladı. Medya patronu Acun Ilıcalı bu haberi, kişisel Instagram hesabından bir fotoğraf ile duyurdu. Jüri üyelerinin arasında Murat Boz, Hadise, Gökhan Özoğuz ve beklenen isim Yıldız Tilbe vardı.

Acun Ilıcalı, paylaşımının altına şu notu düşerek takipçilerine müjdeyi verdi:

"O Ses Türkiye" yeni sezon çekimleri bugün itibarıyla başlamıştır. Hoş geldin Yıldız Tilbe..."

WhatsApp_Image_2017-10-02_at_16.18.41

Acun Ilıcalı jüri üyelerini kanatlarının altına aldı ve harekete geçti! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Hadise Gökhan Özoğuz Murat Boz Yıldız Tilbe Athena Gökhan yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.