Acun Ilıcalı, İngiliz ekibi Hull City'nin resmen yeni patronu oldu

Acun Ilıcalı: "Bugün en büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için mutluyum. Hull City ile güzel bir yolculuğa başlıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz çok büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu süreçte gösterdikleri dostluk ve samimiyet için Allam ailesine teşekkür ederim. Bu güzel şehrin muhteşem taraftarlarıyla başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum"

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan medya patronu Acun Ilıcalı, gözünü Premier League'e dikti.

AcunMedya ile Hull City'nin eski sahipleri arasındaki satın alma süreci tamamlandı.

Acun Ilıcalı artık İngiliz ekibi Hull City'nin resmen yeni patronu oldu. İngiliz kulübü sürecin tamamlandığını "memnuniyetle" duyurdu.

Acun Ilıcalı yeni kulübünün sitesinde yer alan açıklamasında, "Bugün en büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için mutluyum. Hull City ile güzel bir yolculuğa başlıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz çok büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu süreçte gösterdikleri dostluk ve samimiyet için Allam ailesine teşekkür ederim. Bu güzel şehrin muhteşem taraftarlarıyla başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

BLACKBURN ROVERS MAÇINDA STATTA...

Hull City'in eski Başkan Yardımcısı Ehab Allam ise satışa ilişkin "Artık yeni birinin mantoyu devralma zamanı geldi. Acun ve ekibine gelecek için iyi dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Allam, Ilıcalı'nın takımla taraftar arasındaki ilişkiyi yeniden inşa edeceğini ve takımın sahada ihtiyacı olan başarıyı getirebileceğini kaydetti.

Açıklamada ayrıca, Ilıcalı'nın bugün Hull City'nin MKM Stadı'nda Blackburn Rovers'ı konuk edeceği karşılaşmayı sahadan izleyeceği de aktarıldı.

Hull City, 24 takımın mücadele ettiği İngiltere Championship'te 23 puanla 19. sırada yer alıyor.

Hull City, bu sezon oynadığı 25 karşılaşmanın 6’ından galip ayrılırken 5 maçta berabere kaldı, 14 maçtan da mağlup ayrıldı.

Acun Ilıcalı, İngiliz ekibi Hull City'nin resmen yeni patronu oldu ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Acun Medya Hull City Championship
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.