Acun Ilıcalı ile eski eşi Zeynep Yılmaz kızlarının mezuniyetinde bir araya geldi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 18 yaşındaki kızı Leyla Ilıcalı liseden mezun oldu. Kızının mutlu gününde yanında olan Acun Ilıcalı mezuniyet töreninde çekilen karelerini Instagram hesabından paylaştı. Ilıcalı yaptığı paylaşımlarda eski eşi Zeynep Yılmaz ile olan karesine de yer verdi. Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı'nın eski eşiyle olan paylaşım gündem oldu.

2003–2016 yılları arasında evli olan Acun Ilıcalı & Zeynep Yılmaz çiftinin 18 yaşındaki ortanca kızları Leyla Ilıcalı liseden mezun oldu. Leyla Ilıcalı'nın mezuniyet törenine annesi Zeynep Yılmaz ile babası Acun Ilıcalı da katıldı.

Acun Ilıcalı ile eski eşi Zeynep Yılmaz kızlarının mezuniyetinde bir araya geldi


ESKİ EŞİYLE POZUNU PAYLAŞTI

Kendisinden 30 yaş küçük Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı, kızının mezuniyet töreninde eski eşi Zeynep Yılmaz ile bir araya geldi. Ilıcalı, kızı ve eski eşiyle verdiği pozlarını 14 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

Acun Ilıcalı ile eski eşi Zeynep Yılmaz kızlarının mezuniyetinde bir araya geldi - Resim : 2


Acun Ilıcalı paylaşımına şu notu düştü: ''Canım kızım ne çabuk büyüdün de mezuniyetini kutladık…Öğretim hayatının babanın başaramadığı başarılarla dolu olacağından şüphem yok :) Seni çok seviyorum.''

Acun Ilıcalı ile eski eşi Zeynep Yılmaz kızlarının mezuniyetinde bir araya geldi - Resim : 3

 

 

Acun Ilıcalı ile eski eşi Zeynep Yılmaz kızlarının mezuniyetinde bir araya geldi ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Zeynep Yılmaz leyla ılıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.