Acun Ilıcalı Hull City'e Teknik Direktör Arıyor! Gelir Gelmez McCann'i Kovdu!

Hull City'i satın almasıyla büyük ses getiren televizyoncu Acun Ilıcalı gelir gelmez icraata başladı. Mevvcut Teknik direktör Grant McCann ile yolları ayıran Ilıcalı, takıma yeni teknik direktör arıyor.

Acun Ilıcalı İngiltere Championship takımlarından Hull City'yi satın aldıktan sonra çalışmalara başladı. Teknik direktör Grant McCann ile yolları ayıran başkan Ilıcalı, Süper Lig'den de birçok oyuncuyla temas halinde.

Ilıcalı Hull City'e Teknik Direktör Arıyor!

Ilıcalı, “Grant, kulübün devri sırasındaki zor şartlarda Hull için mükemmel bir iş çıkardı ve bunun için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu konular asla kolay değildir ve çoğu zaman uzun sürmez. Eminim Grant bir sonraki kulübünde başarılı olacaktır. Ancak şimdi değişim ve kulüp için inanılmaz heyecan verici olacağına inandığım şeye başlamam için doğru zaman." ifadelerini kullandı.

Adaylar Belli Mi?

Hull City için teknik direktör arayışına giren Ilıcalı, yakın zamanda açıklanacak dediği adaylar arasında Okan Buruk ve Şota Arvaladze isimleri geçiyor.

Acun Ilıcalı Hull City'e Teknik Direktör Arıyor! Gelir Gelmez McCann'i Kovdu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.