Acun Ilıcalı, hem aşkta hem sahada kazandı! / VİDEO

Survivor 2017'de bir ilk yaşandı ve Acun Medya ile Survivor yarışmacıları voleybol maçına çıktı. Karşılaşma 3-0 Acun Medya'nın üstünlüğü ile tamamlandı.

TV8’in beğeniyle izlenen yarışma programı Survivor’da dün akşam alışılmışın dışında bir oyun gerçekleşti. Acun Medya ekibi ile Survivor 2017 yarışmacıları voleybol maçına çıktılar.

ACUN MEDYA ÜSTÜNLÜĞÜ

Şeyma Subaşı, Oğulcan Engin ve Acun’un yer aldıuğı Acun Medya, Survivor yarışmacılarına aman vermedi. Eğlencenin ve mücadalenin had safhaya çıktığı voleybol karşılaşmasını Acun Medya 3 – 0’lık skorla kazandı. Yarışmanın doktoru Metin Kuş, zaman zaman kötü giden Survivor yarışmacılarına destekte bulundu.

İŞTE O NEFES KESEN KARŞILAŞMA

YARIŞMACILAR ZAMAN ZAMAN GERİLDİ

Sahada varlık gösteremeyen Survivor yarışmacıları zaman zaman tartışma yaşadı. Adem, İlhan ile gerilirken Serhat ise Ogeday’la tartışma yaşadı.

"BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ OLUN"

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Ilıcalı, Sema Apak ile Berna Keklikler'in yarıştığı sırada kenardan yapılan itiraz hakkında, "Bu konularda dikaktli olmamız lazım. Rakibe belli derecede psikolojik baskı yapıyorsunuz ama bunun içerisine oyun kurallarıyla ilgili müdahale olmaması lazım. Ogeday'ı bu konuda uyarmış olalım. Bundan sonra daha dikkatli olsun" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, hem aşkta hem sahada kazandı! / VİDEO ile ilgili etiketler Acun Medya Acun Ilıcalı voleybol Survivor 2017 voleybol maçı kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.