Acun Ilıcalı duyurdu, Survivor’da yokluk adası günleri yine başladı!

Ekranların fenomen yarışması olan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında yokluk adası uygulamasına bu hafta itibariyle geçildi. İşte, 2023 yokluk adası şartları…

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olması nedeniyle her gelişmesiyle dikkat çeken Survivor yarışması, bu sene TV8 ekranlarından 2023 sezonu ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Yeni sezonda birbirinden iddialı yarışmacıları yarışmaya başlamış olan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında vakit ilerledikçe, yarış da daha heyecanlı bir hal aldı. Diğer yarışlardan farklı olarak akıl oyunları konsepti içerecek olan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında yokluk adası da erken başladı.

Bilindiği üzere, Survivor Türkiye 2023 yarışmasında yapılacak olan yokluk adası uygulaması, yarışı izleyenlerin hayatına geçtiğimiz yıl girmişti. Zorlu şartlar içeren ve yarışı daha da zorlu hale getiren yokluk adası uygulaması için Survivor Türkiye 2023 yarışması, daha erken bir karar aldı. Bu hafta itibariyle başlayan yokluk adası, yarışmacılar kadar; yarış severleri de heyecanlandırdı.

SURVİVOR YOKLUK ADASI NEDİR, KAÇ GÜN KALINACAK, NASIL OLACAK?

Acun Ilıcalı duyurdu, Survivor’da yokluk adası günleri yine başladı!

Survivor All Star 2022 yarışması ile seyircinin hayatına giren yokluk adası, sürgün adasından hemen sonra hayata geçirilmişti. Yokluk adasına gönderilen eleme potasına giren yarışmacılar, Survivor’dan daha zorlu şartlarda yarışmaya devam ediyordu. Yarışmacıların tek başına kalacağı 24 saatlik bir ada olan yokluk adası, Survivor Türkiye 2023 yarışmasında da var.

Bu hafta itibariyle eleme potasına giren yarışmacıları yokluk adasına göndermeye başlamış olan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında yarışmacıların geçireceği 24 saat boyunca sadece yarışmacıların sağlık durumlarını kontrol etmek adına iletişime geçileceği öğrenildi. Şartları da merak edilen 2023 yokluk adası için Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamalar akla geldi.

2023 YOKLUK ADASI ŞARTLARI NELER?

Yeni sezonda da yokluk adası uygulamasının geçerli olduğunu duyuran Acun Ilıcalı, yeni şartlardan bahsetmedi. Dolayısıyla Survivor takipçileri, yokluk adasında şartların aynı kalacağı öngörmeye başladı. Geçtiğimiz yıl yokluk adasını açıklarken şartları da duyurmuş olan Acun Ilıcalı, “Bu haftadan itibaren aday olan isimler bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Bu seferki adada yarışmacı 24 saat kalacak, tek başına kalacak, başka kimse olmayacak. Teknik ekipten hiç kimse yok. Eviniz olmayacak, battaniye olacak. Bir battaniye, siz, küçük bir tahta parçası...” diye konuşmuştu. Zorlu bir 24 saat geçirileceğinin altını çizen Acun Ilıcalı, diğer şartları ise şu şekilde sıralamıştı:

“Güvenlik kamerası olacak. Kimseyle iletişim, röportaj yok. Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa, yarışmacılar 24. saatte takıma kavuşacaklar. Bir avuç pirinç limitsiz su olacak. Günün belli zamanında belli işaretle konuşma yapılacak. Sağlık sorunu olmadığı sürece hiçbir şekilde insan göremeyeceksiniz. Gece de yalnız başınıza, evsiz bir ortamda yaşayacaksınız. Son döneme doğru uygulama bitecek.”

Acun Ilıcalı duyurdu, Survivor’da yokluk adası günleri yine başladı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.