Acun Ilıcalı duyurdu: 'Gibi'nin 4. sezon yayın tarihi belli oldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'de yayınlanan, başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı 'Gibi' dizisinin 4. sezon yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen sezonun ne zaman başlayacağını Acun Ilıcalı kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.

Feyyaz Yiğit'in Yılmaz karakterine hayat verdiği, Kıvanç Kılınç'ın İlkkan rolünü canlandırdığı, Ahmet Kürşat Öçalan'ın ise Ersoy'u oynadığı, büyük bir izleyicisine sahip olan 'Gibi' dizisinin 4. sezon tarihi netleşti.

Acun Ilıcalı duyurdu: 'Gibi'nin 4. sezon yayın tarihi belli oldu


Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gibi dizisiyle ilgili güzel haberi Exxen'in sahibi ve ünlü medya patronu Acun Ilıcalı verdi. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Gibi" dizisinin 4. sezon yayın tarihini açıkladı.


4. SEZON 31 MART'TA YAYINLANACAK

İzleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran dizi 31 Mart Cuma günü hayranlarıyla buluşacak. Beklenen haberi Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurdu. Ilıcalı, paylaşımında "Gibi 4. sezon, 31 Mart Cuma Exxen'de başlıyor..." ifadelerine yer verdi.

acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı duyurdu: 'Gibi'nin 4. sezon yayın tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Gibi Exxen Feyyaz Yiğit Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.