Acun Ilıcalı çıldırdığı anlar için ilk kez konuştu: Şok geçirirsiniz..

Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde konsey sırasında sinirlenerek sandalyeyi fırlatan Acun Ilıcalı, olayla ilgili ilk kez konuştu.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da yaşanan kavganın ardından sinirlenmesi ve sandalyeyi fırlatmasıyla alakalı yaşananları anlattı.

Ilıcalı, "İki video göstersem şok geçirirsiniz." diyerek konunun arkaplanında daha fazla şey yaşandığını belirtti.

"YAŞANANLARIN YÜZDE 75'İNİ YAYINLAMADIK"

Acun Ilıcalı, "Rahmetli babamın bir lafı vardı, 'rahat battı' diye. Gerçekten Survivor'da bu kadar güzel bir kadro varken bu kadar sorunun olması beni çok rahatsız etti. Tabii ki siz ekranda yüzde 20 ile 25 arası görebildiniz yaşadıklarımızın. Yayıncılık kuralları gereği gösterdiğimiz özenden dolayı yüzde 75'ini yayınlamadık. İki video göstersem şok geçirirsiniz. Sandalyeyi kırmamaya çalıştım. Biz de insanız sonuçta. Ben de çok nadir sinirlenirim. Buradaki konu biraz yarışmacılarımızın olaydan sonraki rahat tavırları. Beni çıldırttı, onu kaldıramadım. Yarışmacılarımıza söyledim; inşallah iyi bir sezon olur." şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı çıldırdığı anlar için ilk kez konuştu: Şok geçirirsiniz.. ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.