Acun Ilıcalı Abdülkadir Ömür'ün maliyetini açıkladı! İşte Trabzonspor'un kazancı

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesinin karşılıklı anlaşma ile sonlandırıldığını TFF'ye bildirdi. Acun Ilıcalı da transferin maliyetini açıkladı.

Trabzonspor'da takımdan ayrılması gündemde olan Abdülkadir Ömür için resmi bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor, Hull City ile anlaşmaya varan Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesinin karşılıklı anlaşma ile sonlandırıldığını TFF'ye bildirdi.

Trabzonspor ve Hull City, Abdülkadir Ömür transferi için 5 milyon euro artı yüzde 50 sonraki satıştan pay maddesi karşılığında anlaşmaya varmıştı.

Salı günü sabah saatlerinde İngiltere'ye giden Abdülkadir Ömür'ün kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.
61saat'e konuşan Hull City Başkanı Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı: "Potansiyeli yüksek bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz. Yüksek bir satış gerçekleşirse Trabzonspor'un da bu konuda faydalanmasını istedik. Güzel bir şekilde görüşmelerimiz sürdü. Abdülkadir Ömür'ün Avrupa hayali gerçekleşti. Sözleşmeye koyduğumuz sonraki satış maddesiyle Trabzonspor'un potansiyel gelir kaybı önlenmiş oldu. Çok mutluyuz. Başkan Ertuğrul Doğan'a yardımlarından ötürü teşekkür ediyorum.

"MUTABIK KALDIK"

Abdülkadir ekip olarak beğendiğimiz, teknik kadromuzun düşündüğü bir oyuncuydu. Trabzonspor'dan ayrılması konusunda başkanlarla mutabık kaldık.

"SON ANDA 5 MİLYON EURO'YA ÇIKTIK"

Türkiye'den teklifler vardı Trabzonspor için gitmesinin faydalı olacağını düşünmedik. Son anda bonuslarla 5 milyon Euro'ya kadar çıktık. %50 Trabzon'da kaldı. Avrupa'dan teklifler oldu ancak Ömür bizimle olmayı tercih etti. İki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum"

TRABZONSPOR KARİYERİ

Trabzonspor formasıyla 211 resmi maça çıkan Abdülkadir, bu mücadelelerde 25 gol atıp 36 asistlik performans sergiledi.

Acun Ilıcalı Abdülkadir Ömür'ün maliyetini açıkladı! İşte Trabzonspor'un kazancı ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdülkadir Ömür Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.