Acılı babanın çığlığı Karadeniz'i inletti!

Giresun'un Piraziz ilçesinde denizde yüzdükleri sırada kaybolan 3 çocuktan ''si hayatını kaybetti, 1'inin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Olayı haber alan çocukların aileleri sahil kenarına gelerek arama kurtarma çalışmalarını takip etti. Sinir krizi geçiren çocuklardan birinin babasına ise sağlık ekipleri müdahale etti.

Giresun’un Piraziz ilçesinde serinlemek için denize giren ve suda kaybolan 3 çocuk, arama kurtarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından denizden çıkartıldı. Çocuklardan 2'si hayatını kaybederken, diğerinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Piraziz ilçesinde serinlemek için denize giren 3 çocuk suda gözden kayboldu. Olayı gören vatandaşlar çocukları kurtarmak için harekete geçti. Çocuklardan biri vatandaşların çabasıyla sudan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Acılı babanın çığlığı Karadeniz'i inletti!

Vatandaşlar tarafından kurtarılan çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer iki çocuğun arama kurtarma ekipleri tarafında denizden cansız bedenleri çıkartıldı. Olayı haber alan çocukların aileleri sahil kenarına gelerek arama kurtarma çalışmalarını takip etti. Sinir krizi geçiren çocuklardan birinin babasına ise sağlık ekipleri müdahale etti.

Acılı babanın çığlığı Karadeniz'i inletti! - Resim : 2

Acılı babanın çığlığı Karadeniz'i inletti! ile ilgili etiketler Giresun Çocuk Piraziz boğulan ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.