'TÜRK SİYASETİNDE TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK!'

'Haberin Olsun' seçim özel yayını SuperHaber YouTube kanalında yayında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun seçim özel yayınında, 31 Mart yerel seçim il ve ilçelerde sandıklardan çıkan ilk sonuçları değerlendirdi.

''KATILIM ORANININ DÜŞÜK OLMASI, AK PARTİ'YE EMEKLİ VE EKONOMİYE İLİŞKİN TEPKİLER SÖZ KONUSU''

Bozkurt, ''Sandıkların yüzde 17.45'i açıldı. İlerleyen dakikalarda veriler netleşecektir. ilk verilere göre CHP adaylarının ciddi yükselişi var. Seçmen AK Parti'ye ceza kesmiş durumda. İstanbul'da yüzde 41.61 oranındaki farkın kapanacağı kolay görünmüyor. İzmir'de CHP'ye tepki var, bu oylara yansıdı. İlk sonuçlara göre, katılım oranının düşük olması, AK Parti'ye emekli ve ekonomiye ilişkin tepkiler söz konusu. CHP ve HDP ittifakı sandıkta netleşti. Toroslar'da HDP'nin etkisi artmasıyla PKK terör örgütünün artması da muhtemeldir. HDP/DEM Akdeniz'de bir mevzi kazanma noktasında aşama kaydetmeye çalışıyor. Seçim verilerine göre CHP'nin kazandığı il sayısı daha faza olarak gözüküyor. Bu sonuçlar AK Parti'yi sarsar. CHP bu sonucu doğru okumalı. Sonuçlar AK Parti'ye tepkidir. CHP'nin izlediği yolun doğruluğunu kabul etmek değildir. Sadece Isparta AK Parti'de kalmış, tüm Ege tamamen CHP'ye geçmiş. CHP, artık daha önce olmadığı yerlerde. CHP, kıyıdan içeri girmeye başlamış. CHP açısından çok şey değişecek. Algı makinesini Özgür Özel değil, Ekrem İmamoğlu yürütüyor. AK Parti'nin Eyüpsultan ve Üsküdar'ı kaybetmesi çok ilginç. acayip bir durum söz konusu. Seçmen sandıkta çok ağır ve inanılmaz bir mesaj vermiş.'' dedi.

''İYİ PARTİ YOLUN SONUNA GELMİŞ OLABİLİR''

Özkan, ''İlk sonuçlara göre CHP büyükşehirlerin çoğunu almış durumda. İYİ Parti'nin alabileceği tek yer nevşehir. İYİ Parti yolun sonuna gelmiş olabilir. Meral Akşener 1 Nisan itibariyle siyasete veda edebilir. Böyle devam eder ise İmamoğlu artık arzu ettiğini CHP'nin başına getir, istediğini de götürür. İmamoğlu bir adım ötesinde de cumhurbaşkanı adayıdır.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'TÜRK SİYASETİNDE TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Murat Kurum Ekrem İmamoğlu AK Parti CHP YSK yerel seçim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.