Acil ameliyata alınan Aydilge'den haber var!

Şarkıcı Aydilge, labrum kemiğindeki yırtık nedeniyle acil ameliyata alınmıştı. Ameliyat sonrası paylaşım yapan Aydilge, operasyonun 4,5 saat sürdüğünü ve şimdi çok iyi olduğunu söyledi.

Şarkıcı Aydilge, labrum kemiğindeki yırtık nedeniyle acil ameliyata alındı. Şarkıcı, ameliyat sonrası son durumunu anlattı.

''OPERASYON 4,5 SAAT SÜRDÜ, ŞİMDİ ÇOK İYİYİM''

Operasyonu 4,5 saat süren Aydilge, hasta yatağından sevenlerine seslenerek "Ameliyatım çok başarılı geçti. Labrum yırtığı nedeniyle çok acil ameliyata alınmıştım. Şimdi çok iyiyim. Sizler beni hoplayıp zıplarken görmeye alıştınız. En kısa zamanda benden beklediğiniz gibi sahnelerde hoplayıp zıplayacağız. Size söz veriyorum, en kısa zamanda ayağa kalkacağım. Dualarınız ve iyi enerjileriniz için teşekkür ederim" dedi. Aydilge daha sonra eşiyle hastane koridorunda yürüyüş yaptı.

 

 

Acil ameliyata alınan Aydilge'den haber var! ile ilgili etiketler Aydilge
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.