''Botoksum yok, dolgum yok'' diyen Nefise Karatay'a Demet Akalın'dan 'fena' yorum! Ünlü mankenden yanıt gecikmedi

47 yaşındaki eski manken Nefise Karatay, katıldığı bir canlı yayında ''Botoksum yok, dolgum yok'' dedi. Karatay'ın bu açıklamasının ardından eski hali gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları Karatay'ı inandırıcı bulmazken şarkıcı Demet Akalın'ın yaptığı yorum yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Karatay'dan yanıt gecikmedi.

Oyuncu, sunucu ve eski manken olan 47 yaşındaki Nefise Karatay, katıldığı bir yayında söylediği sözlerle gündeme geldi.

Nefise Karatay katıldığı bir yayında "Botoksum, dolgum yok. Bir kere botoksun çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bloke ediyor kasları küçültüyor bunu araştırdım bir süre sonra botoks tutmayacak. Kimyasal bir zehir enjekte ediyorsun sonuçta" dedi. Hatta Karatay, botoksu olmadığını kanıtlamak için mimik yaptı.

DEMET AKALIN'DAN 'FENA' YORUM!

Karatay, bu açıklamasının ardından sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Karatay'a inanmayanlar arasında ünlü şarkıcı Demet Akalın'da vardı. Açıklamasıyla sosyal medyada gündem olan Karatay'a Akalın, "Estetiksiz hali diye ara, daha fena" yorumunda bulundu. Karatay'ın açıklamasının ardından eski hale gündeme geldi.

''Botoksum yok, dolgum yok'' diyen Nefise Karatay'a Demet Akalın'dan 'fena' yorum! Ünlü mankenden yanıt gecikmedi

YORUMLARA BÖYLE CEVAP VERDİ!

Tüm bu yaşananların ardından Nefise Karatay'dan botoks ve estetik yaptırdığı yönündeki iddialara cevap niteliğinde bir paylaşım geldi. Karatay, yaptığı paylaşıma ''Dolgusuz, botoxsuz, filtresiz'' notunu düştü.

''Botoksum yok, dolgum yok'' diyen Nefise Karatay'a Demet Akalın'dan 'fena' yorum! Ünlü mankenden yanıt gecikmedi - Resim : 2

''Botoksum yok, dolgum yok'' diyen Nefise Karatay'a Demet Akalın'dan 'fena' yorum! Ünlü mankenden yanıt gecikmedi ile ilgili etiketler Nefise Karatay Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.