Açık kadınları "Teşhir Ürünü"ne benzeten müftüye jet soruşturma!

Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı başı açık kadınları "teşhir ürünleri"ne benzetmiş ve "Açıklar hep yarı fiyatına satılır!" ifadesini kullanmıştı. Yazıcı'nın sosyal medyada paylaştığı bu ifadeler üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı soruşturma başlattı.

Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı'nın Facebook hesabından "Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana..." diye yaptığı paylaşım, büyük tepki çekmişti.

mehmet_yazAcA_paylasIAm

2013 yılından bu yana Gölcük Müftülüğü yapan Mehmet Yazıcı bu paylaşımını kısa süre sonra sildi ancak mesaj infial yarattı.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı, yaşanan olayın ardından harekete geçti. Başkanlık olayla ilgili soruşturma açtı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın talimatıyla olayla ilgili müfettiş görevlendirildi.

Açık kadınları "Teşhir Ürünü"ne benzeten müftüye jet soruşturma! ile ilgili etiketler Diyanet İşleri Başkanlığı soruşturma mehmet yazıcı gölcük müftüsü müfettiş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.