Acı haberler peş peşe geldi! Ececan Gümeci'den yürek yakan paylaşım

Rol aldığı En Son Babalar Duyar, Geniş Aile, Alemin Kıralı, Kertenkele, Avrupa Yakası gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran 39 yaşındaki oyuncu Ececan Gümeci'nin annesi Hatice Nur Gümeci 40 gün önce hayatını kaybetmişti. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Gümeci, kısa süre içerisinde hem annesi, hem babaannesi hem de kayınpederinin vefat ettiğini duyurdu.

2009-2011 yılları arasında ekrana gelen Geniş Aile dizisinde hayat verdiği 'Dihruba' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Ececan Gümeci, geçtiğimiz haftalarda hayatının en büyük acılarından birini yaşamıştı. Gümeci'nin annesi Hatice Nur Gümeci hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncu 1 ay içinde 3 büyük kayıp yaşadı.

Acı haberler peş peşe geldi! Ececan Gümeci'den yürek yakan paylaşım

Annesinin vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran Ececan Gümeci, ''Sözlerin yüreğimde mühürlü kulaklarım uğulduyor kalbim sıkışıyor içim buruk ezik ne yazsam nasıl haykırsam biz şimdi büyüdük mü istemiyorum büyümek 10 gün geçti bir varmış bir yokmuş Canım Annem çok zormuş Sabah uyandığımda kimi arıyacağım kim beni senin gibi dinler hiç bilmiyorum ama şuna eminim gözün arkada kalmayacak huzurlu mutlu uyu anneciğim seni çok seviyorum Seninle gurur duyuyorum yolun yolum 70 yıl Üç pırlanta gibi çocuk dört torun ve yüzlerce öğrencin Ne diyeyim Annem sözün bittiği yer Seni Çok Seviyorum Rahat Uyu 🙏🙏'' ifadelerini kullanmıştı.

1 AY İÇİNDE HEM ANNESİ, HEM KAYINPEDERİ HEM DE BABAANNESİNİ KAYBETTİ


39 yaşındaki oyuncu Ececan Gümeci'nin annesinin vefatının üzerinden tam 40 gün geçti. 20 Kasım günü annesini kaybeden Gümeci, kısa süre içerisinde babaannesi ve kayınpederinin de hayata veda ettiğini duyurdu. Acı haberleri peş peşe alan Ececan Gümeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma düştüğü notla herkesi duygulandırdı.

Acı haberler peş peşe geldi! Ececan Gümeci'den yürek yakan paylaşım - Resim : 3

*Ececan Gümeci, 2017 yılında tiyatro ve sinema oyuncusu Aykut Ünal ile Bodrum'da nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten bir kız çocukları bulunuyor.

ANNESİNE OLAN ÖZLEMİNİ BU SÖZLERLE DİLE GETİRDİ...


Annesi Hatice Nur Gümeci'ye olan özlemini Instagram hesabından dile getiren oyuncu şu ifadeleri kullandı:

''Bu gün Annemin Ölümünün 40. günü ve yarından sonra Yeni bi Yıl.
Önce Babaannem 11 kasım da vefat etti… 9 gün sonra Canım İçi Mis Kokulu Annem 20 Kasım da vefat etti… geçtiğimiz hafta Kayınpederim vefat etti… bir ay olmadan 3 ölüm 3 cenaze İnsan hayatı sorguluyor, çok ağar çok acı.

Bazı Acılar Sessizdir Ölüm gibi Kafka’Ölümün olduğu bu dünya da aslında hiç bir şey çok da ciddi değildir… der..B azı acılar Sessizdir tıpkı Ölüm gibi..

Yeni bir yıl yeni umutlar acıdan gözlerinin feri kaçtığında konuşmaya çalışıp nefesin daraldığında dik durmaya çalışırken ayaklarının bağı çözüldüğünde.. Bazı Acılar Sessizdir tıpkı Ölüm gibi..

Annem benim ayağa kalkıp yoluma gitmemi cesaretli çalışkan bilgili Mert hak yemez Elinden gelenin en iyisini yapan Kendinden emin yere sağlam basan Kızı Ececanı görmek onu hep gururlandırdı mutlu kıldı ben de Maya kızımla yolumda yıkılmadan yürümeye devam ediyorum.

Bana düşen dua edip önüme bakmak ki huzurlu mutlu uyusunlar Bazı Acılar Sessizdir tıpkı Ölüm gibi…
Seni Çok Seviyorum Anne Anne Çok ama Çok Özledim..❤️❤️''

Acı haberler peş peşe geldi! Ececan Gümeci'den yürek yakan paylaşım ile ilgili etiketler Ececan Gümeci Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.