Acı haberi balayı sırasında aldı... Demet Özdemir'in mutluluğuna gölge düştü

28 Ağustos'ta şarkıcı Oğuzhan Koç'la evlenen Demet Özdemir aldığı acı haberle yıkıldı. 30 yaşındaki güzel oyuncunun anneannesi Naziye Yener hayatını kaybetti. Üzücü gelişmeyi Demet Özdemir sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

28 Ağustos'ta Six Senses Hotel’de düzenlenen muhteşem bir törenle hayatını Oğuzhan Koç ile birleştiren Demet Özdemir büyük bir acı yaşadı. Şu sıralar Paris'te balayı tatili yapan Demet Özdemir'in anneannesi Naziye Yener vefat etti. Acı haberi balayı sırasında alan Özdemir, sosyal medya hesabından anneannesiyle paylaşım yaptı.

ANNEANNESİ VEFAT ETTİ


Özdemir, son olarak paylaşıma sunduğu fotoğrafla anneannesini kaybettiğini duyurdu. Ünlü oyuncu anneannesiyle olan bir fotoğraf karesini Instagram hesabından dua emojisiyle yayınlarken, ablası Derya Özdemir ise yaptığı paylaşımda, 'Anneannem... Mekanın cennet olsun seni çok seviyorum' ifadelerini kullandı. Özdemir'e takipçilerinden baş sağlığı mesajları yağdı.

Acı haberi balayı sırasında aldı... Demet Özdemir'in mutluluğuna gölge düştü

Acı haberi balayı sırasında aldı... Demet Özdemir'in mutluluğuna gölge düştü - Resim : 2

Acı haberi balayı sırasında aldı... Demet Özdemir'in mutluluğuna gölge düştü - Resim : 3

 

Acı haberi balayı sırasında aldı... Demet Özdemir'in mutluluğuna gölge düştü ile ilgili etiketler Demet Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.