Acı haber geldi! Oyuncu Emine Ün annesinin vefatıyla yıkıldı

Bir dönem İbrahim Erkal ile birlikte oynadığı 'Canısı' filmiyle hafızalara kazınan oyuncu Emine Ün, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurduğu annesini kaybetti. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Emine Ün'ün annesinden bu sabah acı haber geldi.

Son dönemde Süt Kardeşler adlı tiyatro oyunuyla izleyici karşısına çıkan 43 yaşındaki ünlü oyuncu Emine Ün, annesiyle birlikte koronavirüse yakalandıklarını sosyal medya hesabından paylaşarak tiyatro oyununun ileri bir tarihe ertelendiğini duyurmuştu.

 

Yaptığı başka bir paylaşımda sağlık durumlarıyla ilgili bilgi veren Emine Ün, kendisinin iyi olduğunu belirterek annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını ve durumunun ağırlaştığını söylemişti. Ün, paylaşımında ''Herkese merhaba. Son paylaşımım altına tek tek cevap vermem imkansız. Onun için buradan yazmak istedim. Annemin de benim de aşılarımız yapılmıştı. Aşı olanlar asla koronavirüs olmayacak diye birşey yok. Sadece aşı olanlar genelde hastalığı daha normal şartlarda atlatabiliyor, o da kişiye göre değişebilen bir durum… Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı farklı fakat annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var.Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok çok ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir durum içinde…'' ifadelerine yer vermişti.

Acı haber geldi! Oyuncu Emine Ün annesinin vefatıyla yıkıldı


''KAPKARA GÜN''

Ünlü oyuncu Emine Ün bu sabah anne acısıyla sarsıldı. Emine Ün, Instagram'dan koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Ün'ün annesi bu sabah hayatını kaybetti.

 

Emine Ün, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından annesine sarılıp öptüğü bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Şu an üzüntümün tarifi yok" diyerek annesinin yoğun bakıma alındığını duyurmuştu.

Acı haber geldi! Oyuncu Emine Ün annesinin vefatıyla yıkıldı

Emine Ün sabaha karşı yaptığı paylaşımlarla annesinin vefat ettiği haberini duyurdu. Emine Ün, "Annem... Kapkara gün, acımın tarifi yok" ifadelerini kullandı.

Acı haber geldi! Oyuncu Emine Ün annesinin vefatıyla yıkıldı

 

Acı haber geldi! Oyuncu Emine Ün annesinin vefatıyla yıkıldı ile ilgili etiketler Sosyal Medya vefat emine ün
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.