Acı haber geldi... Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun ölüm nedeni ortaya çıktı

Doğum gününü kutladığı 29 Haziran 2007 gecesi Bodrum'da trafik kazası geçiren ve kaza sonucu ağır yaralanan, 4 Temmuz 2007 günü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun annesinden kahreden haber geldi. Genç yaştaki vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu (55), yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Kızı Nesrin Akarsu'nun 3 gün önce ise annesi için sevenlerinden dua istediği ortaya çıktı.

Bodrum’da 29 Haziran 2007’de geçirdiği trafik kazası sonucu 14 yıl önce hayatını kaybeden Barış Akarsu sevenlerini yasa boğmuştu. Kısa süre önce Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu'nun hastanede yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıkmıştı. 55 yaşındaki Hatice Akarsu'dan acı haber geldi. Anne Akarsu çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'dan kahreden haber

ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Pankreas kanseri teşhisi konulan ve kanser teşhisi konulduktan 4 ay sonra ameliyat olan Hatice Akarsu, hastanede tedavi görmeye başlamış ancak ameliyat sırasında kanser kitlesine ulaşılamamış ve çoklu organ yetmezliğinden dolayı Ankara Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. 15 gündür yoğun bakımda tedavi gören Hatice Akarsu hayatını kaybetti. Akarsu'nun uzun süredir tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

 Barış Akarsu geçtiğimiz 29 Haziran'da sevenleri tarafından doğum gününde mezarı başında anılmıştı. Sevenlerinin anma töreni için düzenlediği buluşmaya anne Akarsu hastanede olduğu için katılamamıştı.

AMASRA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Hatice Akarsu, bugün Bartın'ın Amasra ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak. Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, rahmetli Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu’nun ölümünden dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyleyerek, "Hatice Akarsu bizim ‘Hatice annemizdi’ onun kalbi oğlundan hiç ayrılmadı. Her ölüm yıldönümünde Barış Akarsu’nun sevenleriyle bir araya gelerek, Barış severlerin biricik annesiydi. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hatice annemizin cenazesi ailesiyle görüşüldükten sonra yarın Bartın'ın Amasra ilçesinde toprağa verilecek" dedi.

 hatice akarsu

Barış Akarsu geçtiğimiz 29 Haziran'da sevenleri tarafından doğum gününde mezarı başında anılmıştı. Sevenlerinin anma töreni için düzenlediği buluşmaya anne Akarsu hastanede olduğu için katılamamıştı.

Hatice Akarsu

3 GÜN ÖNCE ANNESİ İÇİN DUA İSTEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Barış Akarsu'nun kardeşi Nesrin Akarsu'nun 3 gün önce Instagram hesabından bir paylaşım yaparak annesi Hatice Akarsu için sevenlerinden dua istediği ortaya çıktı. Nesrin Akarsu yürekleri parçalayan paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''Sevgili dostlarımız biliyorsunuz annem pankreas kanseri sonrası ameliyat geçirmişti. Uzun süredir hastanedeyiz. Şimdi yoğun bakımda. Hatice annenizin dualarınıza ihtiyacı var. Bizi seven, abimi seven herkesten duanın gücüne inanarak annemin sağlığı için dua istiyorum hepinizden.''

BARIŞ AKARSU - NESRİN AKARSU - HATİCE AKARSU

HATİCE AKARSU OĞLUNUN VEFATININ ARDINDAN TESELLİYİ EŞYALARINDA BULMUŞTU...

Barış Akarsu'nun bulunduğu otomobil, 29 Haziran 2007'de, Bodrum Torba Kavşağı'nda kamyonla çarpışmış, otomobilde bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman ölmüş, tedavi altına alınan Barış Akarsu da 4 Temmuz 2007'de yaşam mücadelesini kaybetmişti. Hatice Akarsu, oğlunun Amasra'da yaşadığı evindeki odasını kişisel eşyalarıyla donatarak müzeye çevirmişti. Sanatçının gitarlarından botlarına, kolyelerinden yüzüklerine, çeşitli konserlerde aldığı plaketlerden mont ve ayakkabılarına kadar tüm eşyalarının sergilendiği müze odaya her gün giren anne Akarsu, oğlunun eşyalarına sarılıp koklayarak özlemini gidermeye çalıştığını ifade etmişti. kendisinin oğlunun bu eşyalarıyla ayakta durabildiğini söylemişti.

Acı haber geldi... Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun ölüm nedeni ortaya çıktı ile ilgili etiketler barış akarsu Hatice Akarsu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.