AC Milan evinde AS Roma'yı 3 golle geçti

Serie A'nın 20. haftasında Milan ile Roma kozlarını paylaştı... Bu sezon büyük maç kazanamamakla eleştirilen Jose Mourinho yönetimindeki başkent ekibi, Milano'dan da mağlup ayrıldı. İlk yarıyı 2. sırada tamamlayan Pioli'nin takımı ise zirve takibini kayıpsız sürdürmeyi başardı.

Serie A'nın 20. haftasında AC Milan ile AS Roma karşı karşıya geldi... Guiseppe Meazza Stadı'ndaki maçı Milano ekibi 3-1 kazandı.

Serie A'da ilk yarıyı 45 puanla 2. sırada tamamlayan teknik direktör Stefano Pioli'nin takımı 2. yarıya seyircisi önünde Roma galibiyetiyle başladı. Milanı ekibi evinde oynadığı son maçta Napoli'ye 0-1 mağlup olmuştu.

Jose Mourinho'nun AS Roma'sı ise ilk yarıyı 32 puanla 6. sırada tamamladı. Son 4 maçında 7 puan toplayan başkent ekibi "büyük maç" kazanamamakla eleştiriliyor.

Karşılaşma öncesi Milan'ın eksik listesi hayli kabarık... Sezonu kapatan Danimarkalı stoper Simon Kjaer'in yanı sıra Andrea Romagnoli ve kaleci Tatarusanu'nun yanı sıra Afrika Uluslar Kupası'na giden Frank Kessie ve Bennacer gibi isimler forma giyemedi

AS Roma'da ise önemli bir eksik bulunmuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında Roma'da oynanan maçı Milan 1-2 kazanmıştı.

AC Milan evinde AS Roma'yı 3 golle geçti ile ilgili etiketler Serie A ac milan AS Roma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.