Aç kalan karga döner ekmeğe ortak oldu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Aç kalan bir karga dükkanın önünde oturup döner ekmek yiyen Sebahattin Emek'in koluna konup, döner ekmek ve ayranına ortak oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler binlerece kez paylaşılın Türkiye'nin gündemine oturdu. Emek'ten çekinmeden döner ekmekten yiyip bir de ayrandan içen karga karnı doyduktan sonra uçup gitti.

Kocaeli, Darıca Cami Mahallesi Tuzla Caddesinde dükkanı bulunan Sebahattin Emek, öğlen yemeğini yemek için kapının önüne bir sandalye atıp oturdu.

Aldığı yarım ekmek arası döneri yemeye başlayan Emek'in koluna tam bu sırada bir karga kondu. Aç olduğu düşünülen karga hiçbir korku ya da çekingenlik göstermeden Emek'in elindeki döner ekmekten yemeye başladı.

Bir ara Emek kargaya ayranından da ikram etti.

Karga rahatsız olmasın diye sert hareketler yapmayan Sebahattin Emek'in döner ekmekten ısırık aldığı anda bile karganın ona eşlik ettiği görüldü. 

İnternette paylaşılan görüntüler büyük beğeni kazanırken binlerce kez paylaşıldı

Aç kalan karga döner ekmeğe ortak oldu ile ilgili etiketler Kocaeli Darıca karga döner ekmek ayran

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.