AB'ye rest çekmişti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze'ye kesintisiz ulaşması için atılması gereken adımlar ve kalıcı ateşkes ile kalıcı barış çabaları ele alındı.

''İSPANYA HÜKÜMETİNİN DURUŞU KIYMETLİ''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmede, İspanya hükümetinin İsrail'in Filistinlilere yönelik gayrimeşru saldırılarına karşı sergilediği duruşun ve Filistin'in tanınmasına yönelik açıklamalarının kıymetli olduğunu ifade etti.

AB'ye rest çekmişti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kritik görüşme

''İSPANYA İLE BÖLGE BARIŞI İÇİN HAZIRIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin bölgede kalıcı barışı sağlayıcı, garantörlük dahil her türlü sorumluluğu almaya ve İspanya ile bölge barışı için birlikte çalışmaya hazır olduğunu belirtti.

AB'YE REST ÇEKMİŞTİ

İsrail'in katliamlarına sert tepki gösteren İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, AB'nin Filistin'i tanımaması halinde İspanya'nın kendi kararını alacağını belirtmişti.

AB'ye rest çekmişti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kritik görüşme ile ilgili etiketler Türkiye İspanya Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.