Aboubakar: Trabzonspor maçını da kazanacağız

Trabzonspor ile Beşiktaş Süper Lig'in 29. haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek. Trabzonspor-Beşiktaş maçı 16 Nisan 2023 Pazar günü oynanacak. Maç, 20.30'da başlayacak. Öte yandan, Trabzonspor karşısında Beşiktaş'ın en büyük gol umudu olan Vincent Aboubakar bu zorlu maç öncesi umutlu... Aboubakar, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 9 lig maçında 6 gol attı, 1 de asist yaptı.

Kamerunlu futbolcunun Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ile yaptığı sohbette "Sezon sonuna kadar aynı hız ve tempo ile devam... Takım şu anda rayına oturdu. Elbette bireysel hatalar olabilir ama en önemlisi forma giyen herkesin yüreğini ortaya koyarak mücadele etmesi. Takım arkadaşlarımın da önceki aylara göre havaya girdiğini ve daha moralli olduğunu görüyorum" dediği öğrenildi.

"TARAFTARLA BÜTÜNLEŞTİK"

Hürriyet'te yer alan habere göre; son şampiyon Trabzonspor ile deplasmanda yapacakları maçı da kazanacaklarına inandıklarını ifade eden Kamerunlu oyuncu şunları söyledi:

"Taraftarımızla bütünleştik. Her maçımız kapalı gişe oynanıyor. Bu da bizlere büyük moral ve destek veriyor, saha içindeki performansımızı arttırıyor. Beşiktaş tarihinin en golcü ekibi olarak ligi tamamlamak istiyoruz."

 

Aboubakar: Trabzonspor maçını da kazanacağız ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.