Aboubakar rekor için sahaya çıkacak

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Giresunspor'u evinde 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gollerine devam ediyor. Ara transfer döneminde takıma katılan Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı takımın oynadığı son 5 maçta da ağları havalandırdı. Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, Trabzonspor'a da gol atması halinde kariyer rekoru kıracak.

Sabah'ın derlediği habere göre; Aboubakar, ligin 29. haftasındaki Trabzonspor maçında da gol atması halinde kariyer rekoru kıracak. Aboubakar'ın kariyerinde ikinci kez 5 maçlık seri yakaladığı ve Trabzonspor deplasmanında gol atması halinde kariyerinde bir ilki başaracağı ifade edildi.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 9 maçta süre alan Vincent Aboubakar, 6 kez ağları havalandırırken 1 asist kaydetti. Sezona Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr'da başlayan Aboubakar, 12 maçta görev yaparken 4 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Aboubakar rekor için sahaya çıkacak ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Süper Lig Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.