Aboubakar Kamerun'da kahraman ilan edildi

Kamerun'a Afrika Uluslar Kupası finalinde attığı golle kupayı getiren Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, ülkesinde kahraman ilan edildi.

Siyah-beyazlıların sezon başında Porto'dan kiraladığı Aboubakar, Kamerun Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'nı kazanırken 'Yedek kulübesinden milli kahramanlığa' giden bir yol izledi. Kamerun'un hocası Hugo Broos, Aboubakar'a grup maçlarında fazla şans vermedi. 25 yaşındaki santrfor, Burkino Faso'ya karşı forma şansı bulamadı. Gine'ye karşı ilk 11'de sahaya çıktı ve 63 dakika forma giydi. Gabon maçında 8 dakika şans bulan Aboubakar, yarı finalde de Gana'ya karşı 18 dakika mücadele etti.

ÜLKESİNDE KAHRAMAN OLDU

Finalde ise ikinci yarıda oyuna giren ve takımına galibiyetini getiren golü atan Aboubakar ülkesinde kahraman ilan edildi. Bugün İstanbul'da olması beklenen Kamerunlu yıldız hemen takımla çalışmalara başlayacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in, Aboubakar'ı Karabük'e götüreceği ancak kulübede oturtacağı öğrenildi.

Aboubakar Kamerun'da kahraman ilan edildi ile ilgili etiketler Beşiktaş Kamerun Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.