Aboubakar attı Sow derbiye yetişti!

Senegal ile Kamerun'u karşı karşıya getiren maç penaltılara kalırken Aboubakar son vuruşu gole çevirdi ve Kamerun tur atladı. Böylece haftaya Pazar oynanacak derbide Sow Fenerbahçe forması giyebilecek!

Afrika Uluslar Kupası'nda Fenerbahçeli Moussa Sow'un ülkesi Senegal ile Aboubakar'ın takımı Kamerun karşılaştı. Normal süresi ve uzatmaları golsüz sona eren maçta penaltı atışlarına geçildi. Son penaltılara gelindiğinde topun başına Aboubakar geçti. Kamerunlu yıldız golü attığı takdirde ülkesini bir üst tura taşıyacaktı ve öyle de oldu, Kamerun Senegal'i eledi.

Böylelikle Senegal forması giyen Moussa Sow Türkiye'ye erken dönecek ve hafta sonu Türkiye Kupası'nda oynanacak derbide Advocaat'ın görev vermesi halinde sarı-lacivertli formayı terletecek.

Aboubakar attı Sow derbiye yetişti! ile ilgili etiketler Senegal Vincent Aboubakar Kamerun Fenerbahçe Beşiktaş Moussa Sow Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.