Abla kardeş aynı gün koronadan öldü

Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşayan Sevinç Demirel (64) ile kardeşi Ahmet Öksel (62) aynı gün koronavirüs nedeniyle vefat etti. Abla ve kardeşi koronavirüs tedbirleri kapsamında sadece yakınlarının katıldığı cenaze törenleriyle toprağa verildi.

Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Ahmet Öksel'in, kasım ayının başlarında yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı.

Öksel kısa süre sonra durumunun ağırlaşması üzerine Tokat Devlet Hastanesi pandemi bölümünde tedaviye alındı.

Abla kardeş aynı gün koronadan öldü

Öksel'in hastalanmasından kısa süre sonra ilçeye bağlı Yarbaşı köyünde yaşayan ablası, 2 çocuk annesi Sevinç Demirel'in de koronavirüs olduğu ortaya çıktı.

64 yaşındaki Demirel de Erbaa Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Yaklaşık 1 aydır koronavirüs tedavisi gören Ahmet Öksel ile 17 gündür tedavi gören Sevinç Demirel aynı gün içinde vefat ettiler.

Abla kardeş aynı gün koronadan öldü - Resim : 2

Ahmet Öksel Niksar ilçe merkezinde, ablası Sevinç Demirel ise ilçeye bağlı Yarbaşı köyünde koronavirüs tedbirleri kapsamında sadece yakın aile üyelerinin katıldığı cenaze törenleri ile toprağa verildi.

 

 

Abla kardeş aynı gün koronadan öldü ile ilgili etiketler Tokat Niksar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.