Abidal için organ mafyası iddiası!

38 yaşındaki eski futbolcu ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Eric Abidal'in 2012'de geçirdiği karaciğer nakli için bulunan parçanın organ mafyasından temin edildiği öne sürüldü.

Barcelona ve Fransa Milli Takımı'nın eski sol beki Eric Abidal, Nisan 2012'de bir karaciğer nakli geçirmiş ve nakledilen parçanın futbolcunun kuzeninden alındığı kaydedilmişti.

İspanyol basını ise bugün söz konusu süreçle ilgili şok bir iddia ortaya attı. Şu sıralarda kara para aklama suçundan yargılanan Barça'nın eski başkanı Sandro Rosell'in basına sızan bir telefon görüşmesi kaydı futbol dünyasında şok etkisi yarattı.

ORGAN MAFYASI!

Ülkede yayım yapan El Confidencial adlı dijital gazetenin okuyucularıyla paylaştığı belgeye göre Abidal'e yapılan karaciğer nakli için bulunan parça bir organ mafyasından temin edildi!

Rosell'in Nisan 2017'de numarasını gizleyen bir kişiyle yaptığı görüşmeye ait kayıtlarda Abidal'e yapılan yasa dışı organ naklini doğruladığı yazıyor.

 

Abidal için organ mafyası iddiası! ile ilgili etiketler eric abidal Organ mafyası
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.