ABD'ye sırtını dayayan terör örgütü YPG'de terk edilme korkusu başladı!

Uluslararası haber ajansına konuşan Rafea İsmail adlı bir terörist, YPG'de başlayan terk edilme korkusunu anlattı. ABD'nin YPG'yi uzun süredir piyon gibi kullandığını söyleyen terörist, "Şimdi korkuyoruz. İşleri bitince bizi tamamen unutacaklar" dedi.

Rakka operasyonunun kirli ittifak ile tamamlanmasının ardından ABD, Suriye'deki 2 bin askeri bölgeden çekmişti.

Bu gelişme PKK'nın Suriye uzantısı YPG'de, ABD'de "ortada bırakılma" korkusuna dönüştü. Terör örgütü YPG, ABD'nin Suriye'den çıkıp, kendilerini yalnız bırakması halinde şu an kontrol altında tuttukları bölgeleri kaybetmekten korkuyor.

"BİZİ PİYON GİBİ KULLANDILAR SONRA UNUTACAKLAR"

AFP'ye konuşan 37 yaşındaki Rafea İsmail isimli YPG'li terörist, ABD'nin bir süre sonra YPG'yi terk edeceğine inanıyor. "ABD bizi uzun süre piyon gibi kullandı. Şimdi korkuyoruz. İşleri bitince bizi tamamen unutacaklar" diyor.

ypg

45 yaşındaki yabancı dil öğretmeni Naval Farzand ise Rakka'yı YPG'nin DEAŞ'tan kurtardığını iddia ediyor.

Bu nedenle de ABD'nin Türkiye'ye yanaşmaması gerektiğini ileri sürüyor.

"SAVAŞ DEVAM EDİYOR"

Terör örgütü YPG'nin kadın birliği YPJ'den Nesrin Abdullah ise, "Koalisyon güçlerinin burada kalarak güvenliği ve istikrarı sağlaması önemli. Çünkü DEAŞ tehdidi sürüyor" dedi.

ABD'ye sırtını dayayan terör örgütü YPG'de terk edilme korkusu başladı! ile ilgili etiketler YPG Suriye ABD korku
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.