ABD'ye sığınan FETÖ'cü alçak Tuncay Opçin'den şüphe uyandıran yeni mesaj!

Türkiye 15 Temmuz darbe girişiminin yaralarını sarmaya devam ediyor. Darbe girişimi sonrası FETÖ ile mücadele hız kesmeden devam ediyor.

Devletin kılcal damarlarına sızan örgüt üyeleri teker teker tasfiye edilirken, bazı FETÖ üyeleri ise yurt dışına kaçmayı başardı.

Balyoz kumpası belgelerini hazırladığı iddiasıyla aranan ve ABD'de firari olarak bukunan Tuncay Opçin de bu isimlerden biri...

Uzun süre FETÖ medyasında görev yapan ve darbe öncesinde ABD'ye kaçan Tuncay Opçin, darbe girişiminden bir gün önce, 14 Temmuz'da, sosyal medyadan "Yatakta basıp, şafakta asacaklar" mesajıyla darbe olacağı mesajı vermişti.

Ekran_Resmi_2017-05-10_12.50.36

Opçin aynı gün "Biz, size zulmedemezsiniz, bize eziyet edemezsiniz demedik ki. Biz, size, ne yaparsanız yapın yolumuzdan dönmeyeceğiz dedik" mesajı da paylaşmıştı.

ALÇAK FETÖ'CÜDEN HAŞHAŞİLERE MESAJ

Türkiye'de peş peşe gerçekleşen operasyonlar ve mahrem imamların da tespit edilmesiyle örgüte vurulan ağır darbeler FETÖ'cüler arasında büyük paniğe de neden oldu.

Bu çerçevede, FETÖ'cü Tuncay Opçin'in geçtiğimiz gün paylaştığı bir mesaj daha dikkat çekti.

Opçin, "Hizmet, 'önümüzde ateşten bir deniz var, atlarınızı ateşe sürün' dese, tartışmadan yapmamız gereken bir dönem." ifadelerini kullandı.

Ekran_Resmi_2017-05-10_12.54.50

Tuncay Opçin'in bu mesajı, Türkiye'deki kripto FETÖ'cülere eylem yapmak için cesaret vermeye çalıştığı şeklinde yorumlandı.

Gazeteci Nedim Şener de bu mesaj sonrası FETÖ'ye karşı mücadelede dayanışma çağrısı yaparak, "FETÖ gözü kararmış Haşhaşi kanlı bir terör örgütüdür. Ömer Halisdemir ruhuyla topyekun mücadele gereken bir dönem" ifadelerini kullandı. / SuperHaber

ABD'ye sığınan FETÖ'cü alçak Tuncay Opçin'den şüphe uyandıran yeni mesaj! ile ilgili etiketler FETÖ Nedim Şener tuncay opçin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.