Abdurrahman Dilipak hükümeti açıktan tehdit etmeye başladı

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında hükümeti açıkça tehdit etti. Daha önce yaptığı bir açıklamada Sedat Peker'in yayınladığı videoları 'Turkish Wikileaks' olarak tanımlayan Dilipak, "Bu iş daha uzun süre devam edecek, suali mukadderlere cevap verilip gereği yapılmazsa, buna sebeb olanlar ağır bir bedel ödemek zorunda kalabilirler." dedi.

Dün kişisel Twitter hesabından "Ankara'da bir şeyler oluyor. Sürprizlere hazır olun. Sabır" paylaşımında bulunan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün de 'N’olacak memleketin hali!' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Yazısında Sedat Peker'in çektiği videolara değinen Dilipak, "Peker konuşmaya devam ediyor. İddiaları bir iki gün içinde değişik mecralarda milyonlarca kişiye ulaşıyor. Merkez Media bu tartışmaları görmezden gelse de, halk, o Media’ya değil, bu kanallara yöneliyor. Birtakım kaynaklar, bu iddiaların arkasında neler olup-bittiğine dair spekülasyonlar üretiyorlar. Bu durum Emniyeti, İstihbaratı, Yargıyı tartışılır hale getiriyor." dedi.

Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Peker'in yayınladığı videoları 'Turkish Wikileaks' olarak tanımlayan Dilipak, "Gerçek herkes için en iyi olandır. Şunu artık görelim, mızrak çuvala sığmıyor. Dünyada ve ülkemizde artık bu konunun suyu çıktı ve yargı artık işe müdahale etmek zorunda kalıyor." ifadesini kullandı.

"BU YANLIŞI BAŞIMIZA BELA EDENLERDEN HESAP SORUN"

Yazısının devamında hükümeti açıktan tehdit eden Dilipak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu kirli oyun çok uzadı, tadı kaçtı ve artık bitmesi gerek. Bu iş daha uzun süre devam edecek, suali mukadderlere cevap verilip gereği yapılmazsa, buna sebeb olanlar ağır bir bedel ödemek zorunda kalabilirler. Sahi bu gidişle n’olacak memleketin hali?. Bıçak kemiğe dayandı, haberiniz olsun. Yarın çok geç olabilir. Yanlışın neresinden dönülürse kârdır. Dönün ve bu yanlışı başımıza bela edenlerden hesap sorun."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Abdurrahman Dilipak hükümeti açıktan tehdit etmeye başladı ile ilgili etiketler Yeni Akit Sedat Peker Abdurrahman Dilipak köşe yazısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.