Abdurrahman Dilipak FETÖ'nün sözcülüğünü devraldı! Tepki çeken iddia...

Eski Yeniakit yazarı Abdurrahman Dilipak, AK Parti'nin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişimini 4 ay önceden bildiğini öne sürdü. Dillipak'a bu iddiası sebebiyle sosyal medyadan tepki yağarken; kullanıcılar ''FETÖ'nün sözcülüğünü devraldı.'' ifadeleriyle ünlü gazeteciyi eleştiri yağmuruna tuttu.

Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından tepki çeken bir iddia ortaya attı.

Dilipak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimini AK Parti,’nin 4 ay önceden bildiğini öne sürdü.

AK Partililerin “darbeden habersizmiş ve darbeyi halkın yardımıyla bastırmış gibi davrandığını” da ileri süren Dilipak, “darbe girişimine kalkışanların da hiçbir şey olmamış gibi davrandığını” iddia etti.

Dillipak'a bu iddiası sebebiyle sosyal medyadan tepki yağdı. Kullanıcılar suç unsuru oluşturan paylaşıma, ''FETÖ'nün sözcülüğünü devraldı.'' ifadeleriyle ünlü gazeteciyi eleştiri yağmuruna tuttu. 

Dilipak, X hesabından şu iddiaları paylaştı:

“Sanki FETÖ’cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar. Oysa hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu.. Yazık ki, gerçek çoğu kimsenin umurunda değil, herkes ötekileri suçlamakla meşgul.”

''HAİNLERİN SAFINDA İLERLİYOR''

Öte yandan FETÖ üyeleri, sosyal medya hesaplarından Türkiye aleyhine yurtiçinde ve yurtdışında algı oluşturmak amacıyla kara propaganda yapmayı sürdürüyor. Firari FETÖ’cü Adem Yavuz Arslan da, son olarak ''Reis'in 15 Temmuz roketleri... mit'in özel darbe hazırlığı!'' paylaşımıyla algı operasyonlarına son hız devam ediyor.

Skandal içeriği kendi heasabında paylaşsan Abdurrahman Dilipak'a bu sebeple de tepki yağarken; kullanıcılar ''Pensilvanya'dan bir emir mi geldi.'', ''Parası bitti, okyanusun öte tarafına mı yaranmaya çalışıyor.'' sözleriyle Dillipak'a manidar eleştirilerde bulundular.

 

Abdurrahman Dilipak FETÖ'nün sözcülüğünü devraldı! Tepki çeken iddia... ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak AK Parti FETÖ Darbe 15 Temmuz darbe girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.