Abdurrahman Dilipak da 'Adabı vardır rakı içmenin' dedi

Kenevir kullanımını teşvik etmek için sık sık çağrılarda bulunan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bu kez de rakıya değindi. Dilipak, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımda kulüp rakısı almanın kaidelerini sıraladı.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, köşe yazısında 104 emekli amiralin yayınladığı bildiriyi ele aldı.

Dilipak yazısında "Bu işin içinden, bir zamanlar Kamhi ve Alaton’un da içinde yer aldığı “Kulüp”ün “şahsı manevisinde mündemiç” “Encümen-i Daniş” çıkarsa şaşmam." ifadesini kullandı. Büyük Kulüp olarak bilinen derneği tekrar gündeme getiren Dilipak, "Dikkat Kulüp rakısının sarhoşluğu başka sarhoşluklara ve bağımlılıklara benzemez" dedi.

Abdurrahman Dilipak da 'Adabı vardır rakı içmenin' dedi

RAKI TWEETLERİNİ GÖREN TAKİPÇİLERİ ŞAŞIRDI

Daha sonra sosyal medya hesabından rakı ile ilgili paylaşımlar yapan Dilipak, takipçilerini şaşırttı.

Kenevir kullanımını teşvik eden paylaşımlarda bulunan Dilipak, bu kez de "Kulüp rakısı alma kaideleri. Bu işin de bir kaidesi var. Yanında sert harman kulüp sigarası ve beyaz tuzlu leblebi" diye yazdı.

Dilipak sonraki paylaşımında ise ise "Şişede uslu durur, fazla içen...... Muhtıra bile yayınlayabilir." ifadesini kullandı.

Abdurrahman Dilipak da 'Adabı vardır rakı içmenin' dedi ile ilgili etiketler Twitter rakı Abdurrahman Dilipak emekli amiral
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.