Abdurrahim Albayrak'tan gelen eleştiriler üzerine Radamel Falcao açıklaması...

Abdurrahim Albayrak: "Başkan dedi ki, ‘Taraftarın dediğini yapacağım, Falcao’yu istiyorum’. Monaco’ya gittik, görüşmeler yaptık. Şanssız bir resim ortaya çıktı. O resmin ortaya çıkmasından dolayı özür dilerim. Bir hataydı. Falcao’ya bonservis bedeli istediler. Falcao da, ’Ben Falcao’yum, öyle 5-6 milyon Euro transfer bedeli ile bir yere gitmem, bana imza parası vereceksiniz’ dedi."

Galatasaray'dan transferin son günü La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, İspanya'da gollerine devam ederken, tecrübeli santrforu Galatasaray'a transfer eden eski yönetici Abdurrahim Albayrak, kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz günlerde beIN Sports'a konuk olmuş ve Falcao transferi için "Ben olsam o dönem bu transfer olmazdı. Kendi popülariteniz için böyle yıldız isimlere labirent gibi kontratlar verip sonra biz ödeyemiyoruz demek doğru değil. Kalan 1 sezonluk kontratından çıkmak için maaşının yarısını ödedik" demişti.

Galatasaray'da dönemin ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Falcao’nun transferinde bütün Türkiye’nin ayağa kalktığını belirterek, şunları söyledi:

"BAŞKAN DEDİ Kİ FALCAO'YU İSTİYORUM"

“Başkan dedi ki, ‘Taraftarın dediğini yapacağım, Falcao’yu istiyorum’. Monaco’ya gittik, görüşmeler yaptık. Şanssız bir resim ortaya çıktı. O resmin ortaya çıkmasından dolayı özür dilerim. Bir hataydı. Falcao’ya bonservis bedeli istediler. Falcao da, ’Ben Falcao’yum, öyle 5-6 milyon Euro transfer bedeli ile bir yere gitmem, bana imza parası vereceksiniz’ dedi."

"Babel’i sezon ortasında alırken, 2.5 milyon Euro imza parası verdik. Babel’e de buna yakın ücret ödedik. Birkaç kişi hariç herkes maaşından 1.5 maaş indirim yaptı. Falcao’dan 500 bin Euro kestik mi, kestik. Sezonu kapamış Andone ülkesine dönerken 1.5 maaş indirim yaptı. O günlerde indirim yapan futbolculara teşekkür ediyorum."

"Falcao’ya yıllık 5 milyon Euro verdik. İmza parası içinde olma şartı ile verdik. Bu transfer tutmadı, olmadı. Dünya çapında santrfor alıyorsunuz, tutmadı. Şanssızlık mı diyelim, uymadı. Falcao’yu aldık. Bunu da başkan tamamen taraftarın isteklerine, arzularına dayanarak aldı. Falcao’ya verdiğimiz para yıllık 5 milyon Euro. Maç başı ücretleri vardı. Falcao’nun durumu budur."

Abdurrahim Albayrak'tan gelen eleştiriler üzerine Radamel Falcao açıklaması...

Abdurrahim Albayrak'tan gelen eleştiriler üzerine Radamel Falcao açıklaması... ile ilgili etiketler Galatasaray Abdurrahim Albayrak radamel falcao
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.