Abdurrahim Albayrak'a dolandırıcı şoku

Abdurrahim Albayrak, kendisini Bahçelievler Belediye Başkanı olarak tanıtan dolandırıcıya para gönderdi. Olay fatura kesilirken ortaya çıkarken, yapılan araştırmada başka mağdurların da olduğu belirlendi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, telefonla arayan bir kişi tarafından 40 bin lira dolandırıldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ı geçtiğimiz hafta arayan bir dolandırıcı, kendisini Bahçelievler Belediye Başkanı olarak tanıttı. Dolandırıcı, Albayrak’a, “Sen çok hayırlı bir adamsın. Cumhurbaşkanımızın çağrısına da cevap verdin. Burada yurtlarda kalan garibanlar var onlara erzak vereceğiz, paramız eksik kaldı, şu kadar bir para da sana yazıyorum” dedi. Telefondakinin sesini belediye başkanına benzeten Albayrak, “Asistanım geldi. ’Fatura bilgilerini göndereceğim, telefonu kimse açmıyor’ dedi. Aradım başkanı ’Parayı aldınız değil mi?’ dedim, ’Yok’ dedi, ’Abi ne diyorsun, dolandırıldık herhalde’ dedim. Ben emniyetimize güveniyorum en kısa sürede yakalanacaktır” diye konuştu.

6 yıl önce de dolandırıldı

Şüphelilerin Gebze’deki şubeden 140 bin TL çektikleri ortaya çıktı. Yardım için şüphelinin hesabına 40 bin Lira yatıran Albayrak, bundan 6 sene önce de kendisini Rize Valisi olarak tanıtan bir dolandırıcıya 10 bin TL’sini kaptırmıştı.

Abdurrahim Albayrak'a dolandırıcı şoku ile ilgili etiketler Galatasaray Abdurrahim Albayrak Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.