Albayrak transfer için İngiltere'ye uçuyor!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, ilk kez SuperHaber'in duyurduğu Welbeck transferini sonlandırmak için İngiltere'ye uçuyor.

Sezon ortasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Mbaye Diagne'yi göndermeye hazırlanan Galatasaray, Diagne'nin boşluğunu dünyaca ünlü yıldızla dolduracak.

İlk önce SuperHaber yazarı Levent Ümit Erol'un duyurduğu Welbeck transferi için Abdurrahim Albayrak'ın İngiltere'ye gideceği öğrenilidi.

Albayrak transfer için İngiltere'ye uçuyor!

Mbaye Diagne için Suudi Arabistan'nın Al Shabab takımı ile görüşme halinde olan sarı-kırmızılılar, Senegalli futbolcudan doğacak boşluğu Danny Welbeck ile kapatacak. Önceki gün Galatasaray'ı sosyal medya hesaplarından silerek büyük şaşkınlık yaratan Diagne için Al Shabab ile büyük oranda anlaşan sarı-kırmızılar, İngiliz golcü için İngiltere'ye çıkarma yapacak.

PAZARLIKLAR BAŞLIYOR

İkinci başkan Abdurrahim Albayrak, 28 yaşındaki golcü ve menajeri ile görüşmek üzere Ada'ya gidecek. İlk temaslarda dünyaca ünlü golcünün 3 milyon euro imza parası, yıllık 4 milyon euro garanti ücret ve bonuslar istediği belirtildi. Albayrak'ın İngiltere'de pazarlık masasına 1.5 milyon euro imza parası, yıllık 2.8 milyon euro garanti ücret önereceği öğrenildi.

 

Albayrak transfer için İngiltere'ye uçuyor! ile ilgili etiketler Galatasaray İngiltere Abdurrahim Albayrak Levent Ümit Erol Arsenal
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.